.
IMATGE DEL MES
JUNY 2013
.
A gran distància
Durant els darrers cinc anys ens havíem acostumat a celebrar el seu aniversari a la RIE, tots junts, cada mes de juny. Aquest any els compleix a gran distància, a uns 3000 kilòmetres. Ens varem acomiadar fa un any d’ella i dels seus pares. Ens alegra molt rebre bones notícies de tots tres.
També va quedar a gran distància el principi d’aquest curs escolar. Malgrat sembla que va ser ahir, ja va quedar 9 mesos enrere. Els reptes i projectes inicials, tant individuals com col•lectius, ara tenen el seu resultat i el seu sentit. Han tingut un bon desenvolupament, mes a mes, i en arribar ara a la fi del curs podem valorar-los satisfactòriament.
És veritat que tant l’espai com el temps queden a gran distància. Però això no ens ha de produir massa tristor. Sí. Aquell “ara i aquí” que tant varem gaudir al seu moment, es va acabar. Però va ser una bona inversió de futur per l’actual present. I avui, l’enyorança i la llunyania, inevitables, són alleugerades per la satisfacció de saber que el present és millor gràcies a aquells temps ben portats.
Així, doncs, ens n’alegrem de finalitzar bé el curs. Ens alegra veure aquesta foto de la nostra campiona a les vores del Mar Negre i amb una llaminadura etiquetada en lletres eslaves. Cada vegada la veiem més gran i més maca. No t’oblidis pas del teu català i del teu espanyol! A gran distància us desitgem a tots tres i de tot cor, un feliç present.
Encara estem a gran distància del pròxim inici de curs del setembre. Però, compte, que el temps passa ràpid. Us desitgem a tots, lluny o a prop... un estiu molt feliç!!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt