.
IMATGE DEL MES
JUNY 2012
.
Fi de curs i fi d'etapa
Finalitza el curs escolar 2011 – 2012. És el mes dels exàmens, de l’horari intensiu a l’escola, de les activitats especials a les tardes, de les primeres picades de mosquits... I és també el mes d’acomiadar-nos a “la Resi” abans del llarg estiu.
Per a dues de les nostres noies  –una de més gran de l’institut, i una altra mitjana del cole–, a més a més de dir adéu al curs, també els hi arriba l’hora de dir adéu a la Llar Emmanuel. Ha arribat la fi d’una etapa especial d’uns quants anys de convivència dins d’aquesta gran família. Estem tristos perquè se’n van, però estem contents per tantes experiències molt intenses que hem pogut gaudir amb elles. Davant d’aquest canvi tant significatiu per les seves vides, els hi desitgem molt sincerament tot el millor.
Som conscients i ens preocupa veure que la nostra societat està malament, està patint un dramàtic canvi d’etapa provocat per greus irresponsabilitats a l’àmbit econòmic, al polític, al social... per voler tenir com a fonament valors incorrectes basats en l’abús i l’egoisme.
També sabem que el canvi d’etapa que han d’afrontar les nostres amiguetes en deixar la Residència no serà gens fàcil. Desitgem que els bons valors de l’ordre i la solidaritat que hem intentat comunica’ls-hi, tant a elles com als seus pares, els hi puguin ser de suport. Desitgem que els hi serveixin d’enfortiment i d’ànim davant els nous obstacles i reptes que se’ls hi presentaran en els pròxims mesos. Us estimem!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt