.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2011
.
Adulam = Refugi
“Adulam” significa “refugi”. És el nom de l’excel•lent duet artístic de flamenc format per Manuel i Rocío, uns amics que han tingut la gran amabilitat de visitar-nos aquest mes de novembre.
Com passa en altres visites, primer van fer les presentacions. Després, els nens els hi van ensenyar la casa. Varem tenir un dinar força divertit tots plegats i després de les postres varem gaudir d’una sobretaula de luxe amb un mini concert d’Adulam en viu i en directe. Agraïm molt la seva visita, tota l’alegria que ens han portat amb la seva traça andalusa i amb els seus valors cristians. Gràcies també al nostre amic Gianluca per fer d’intermediari fent possible aquesta visita a la seva gira per Catalunya.
Agraïm també moltes altres visites que ens feu per conèixer els nostres nens i donar suport a “la Resi”. Gràcies per la visita de Manuel, voluntari nigerià al Grup Nova Vida... Gràcies al voluntariat entusiasta i constant de la Jandra, una veïna i amiga... Gràcies als nostres amics de “El Lokal” de Gran Via / Bach de Roda de Barcelona per convidar-nos a la seva festa... Gràcies a tots els amics que esteu procurant coordinar alguna trobada amb nosaltres durant les properes dates prèvies al Nadal. Malgrat no totes seran possibles, de veritat, moltes gràcies a tots!
Desitgem que la Residència sigui un veritable refugi pels nostres nens, un “adulam” on puguin seguir creixent, estudiant, jugant, visquent, protegits de qualsevol problemàtica que els adults procurem anar solucionant amb paciència. Moltes gràcies a tots pel vostre suport.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt