.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2007
.
Nou disc !!!
"Ei! Necessites uns professors de cant? Doncs aquí ens tens! Tenim més de quatre anys d'experiència "fent sentir les nostres veus i transmetent-hi bones vibracions". A més a més, tot just hem gravat el nostre primer disc amb una pila d'amiguets i amb uns quants cantants cristians famosos com en Marcos Vidal, la Francesca Patiño, l'Anna Cano, Éisac i Roberto Allegue (de +Qvoz), Sylvia Santoro, Samuel Palacios ..."
La discogràfica DvMusic te la gentilesa de publicar el CD titulat "Canta y Ríe" amb dos objectius principals: (1) que tot benefici sigui en favor de la RIE i (2) que les esglésies i organitzacions evangèliques que donen suport a la nostra Residència disposin de més cançons infantils, cançons animoses que expliquen l'abecé de l'evangeli de forma senzilla i atractiva.
Moltes gràcies a tots els que heu participat de manera altruista en aquest enregistrament, molt especialment al col·lectiu de nens de diferents agrupacions musicals per tota la seva dedicació, divertida però també esforçada. Moltes gràcies a tots aquells que comprant, gaudint i regalant aquesta música doneu suport també al servei de la Llar Emmanuel.
Informa-te'n !!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt