.
IMATGE DEL MES
MAIG 2007
.
Visites
La nostra cantant de gòspel favorita, Francesca Patiño, ens ha visitat amb la seva família: Gheorghe, Samuel i Dana (a la foto). He jugat junts, hem sopat i hem passat una bona estona de converses i amb música, escoltant la Francesca i cantant tots junts.
Altres visites entranyables ens han impactat, com la del pastor Eduardo (amb el futbolista Edmílson que ens va fer de traductor), que ens va explicar en clau d’aventura com ell va ser un nen del carrer a Brasil, vagabund, drogoaddicte i traficant, i cóm es va salvar d’aquesta mala vida gràcies a la fe cristiana. També, altres amics ens han convidat a casa seva. Per exemple, el sr. Jordi Bach, de l’església de Tolrà, o el futbolista Deco. Han compartir la seva casa amb nosaltres. La vostra estima ens fa sentir molt importants.
Sabem que tots els nostres amics, a més a més de ser veus telefòniques, frases de xat o e-mail o cartes amb fotos, també sou veritables amics de carn i os. Gaudim molt amb les vostres visites i ens fan bé. I tu, ja ens has visitat? Us esperem! Però no vingueu tots a l’hora, eh?!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt