Foto: Març 2006
.
IMATGE DEL MES
E S P E C I A L
Maig de 2006
.
Operació quirúrgica greu
El mes de maig ha estat molt difícil per a tots nosaltres, especialment per a la nostra noia més gran. Es seu amic especial ha patit una operació de cor de gran risc durant tot el dimarts dia 9. Tots hem fet pinya al voltant del nostre amic de 18 anys.
En els moments previs a l’entrada a quiròfan, ella l’ha donat suport de manera exemplar junt als seus pares, en una barreja de sentiments de nerviosisme, patiment i estima.
Les onze hores de durada de l’operació han començat amb dificultats en obrir. Però durant tot el procés següent, els metges han quedat meravellats de cóm les coses han anat molt millor del que esperaven. Dins la gravetat, hi havia gran esperança.

Foto: Juny 2005
La recuperació a l’UVI ha retornat els mals records de l’operació semblant que va tenir de nen, 10 anys enrere. Però, una vegada més, hem quedat bocabadats quan els metges han informat de la seva recuperació tan ràpida. Aviat han pogut retirar la sedació i la respiració assistida. En només 48 hores, ha pogut passar de l’UVI a l’habitació.
El dijous dia 18, el metges ja donaven el vistiplau per que el nostre campió pogués anar a casa.
Aquest mes tan difícil, l’hem volgut acabar amb una visita alegra i plena d’estima dels nostres nens i nois més grans, fent-li una visita tots a casa seva.

Foto: Maig 2006
Ell, els seus pares i tots nosaltres donem moltes gràcies pel gran suport que hem rebut. La fe en l’evangeli i l’amor que tants amics ens heu fet arribar han estat de gran ajuda.
Tot plegat, petits i grans hem aprés a estimar i valorar molt més la vida.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt