.
IMATGE DEL MES
MARÇ 2006
.
La nostra "furgo"
Et presentem el vehicle que hem fet servir a la RIE durant molts anys. Per a una "família nombrosa" com la nostra ha estat i és un medi indispensable per portar els nens a tot arreu com campaments, metges, etc, i transportar tot tipus de productes necesaris per la casa.
El seu desgast ha estat força intens i constant. Darrerament ja comença a "queixar-se" amb massa frequència per que el portem al taller mecànic. Les reparacions són una despesa carregosa i el seu espai no és l'adient. Cada dia que passa s'ens fa més evident la necessitat de canviar la nostra matrícula "UG" per un vehicle mixte que disposi de 8 o 9 places i que tingui més capacitat per transportar aliments i les diferents compres i donacions de productes.
Et donem a conéixer aquesta necessitat per demanar suport i plantejar una col·laboració econòmica especial mitjançant un ingrés al nostre compte indicant "pro furgoneta" a l'ingrés al nostre compte bancari. Escriu-nos. Moltíssimes gràcies.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt