RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
Í N D E X
Voluntariat
Un bon suport
Com a tota llar, els nens necessiten tot tipus d'atenció, afecte i correcció. Cada dia i a tota hora és necessària la disponibilitat d'adults que estiguin per ells, disposats a ajudar-los.
La tasca de l'equip educatiu de la Llar Infantil és complementada amb el suport d'un col·lectiu de voluntaris que de forma especialitzada però altruista ajuden a realitzar el projecte. Coordinats pels educadors, treballen amb els nens fent classes particulars de reforç escolar, sessions lúdiques d'animació, jocs i temps de lleure, activitats extraescolars esportives o culturals, sessions de suport psicològic, etc. Un col·lectiu important de voluntaris ajuda a la casa amb tasques de cuina, manteniment físic de la casa, neteja, assessorament informàtic, assessorament legal i jurídic, recollides de donacions especials d'aliments o d'altres productes, etc.
Hi ha dos tipus de voluntariat que mereixen esmentar-se especialment: d'una banda, la junta directiva de l'Associació Residència Infantil Emmanuel i, d'altre, la dedicació encomiable de les famílies d'acollida.

Foto: Abril 2013
Amb la Jandra.

Foto: Novembre 2006
Amb l'Oriol Bonet.

Foto: Novembre 2006
Amb en Llorenç Torras.

Foto: Maig 2006
Amb la Ute Eversberg.

Foto: Maig 2006
Amb la Raquel Rabadan.

Foto: Març 2006
Amb la Maria Boghossian.

Foto: Novembre 2004
Amb en David Monsó.
amunt
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

info@resi-rie.org

Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
Í N D E X