.
NOTÍCIES PER PREGAR
MAIG 2022
.
Època d'exàmens
Quan arriben els exàmens cada estudiant comprova si ha invertit bé el seu temps i el seu esforç, si ha preguntat bé els seus dubtes, si ha fet suficients exercicis i pràctiques d’allò que més li costa assimilar, si la teoria en el cap sap fer-la servir amb les seves mans. Com diem sovint, es tan important aprovar com aprendre. Repte superat?
Els educadors, pares, directius, voluntaris i simpatitzants també entrem en època d’exàmens. Avaluem si hem proveït per a cada menor tot el que necessitaven per estudiar i créixer. Si els hem facilitat un ambient tranquil i ordenat. Si els hem donat suport amb estima i evitant-los-hi equivocacions. Si els hem enfortit amb aliments sans i amb bons valors. Si els estem preparant un bon futur... El repte és continu i cada aportació és important.
Motius d'oració
(1) *** Que el Senyor ajudi a estudiar i superar els exàmens, cadascú a la seva edat i nivell.

(2) *** Que el Senyor ens segueixi ajudant com entitat per continuar i millorar el nostre servei per a aquests menors i les seves famílies.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt