.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2022
.
Ucraïna és a prop
No és un indret llunyà. Les seves ciutats ens resulten properes. Les seves cases, familiars. Els seus carrers, com nostres. Allà en tenim amics. Seguim felicitant-los els aniversaris, com passa aquest mes. Per whatsapp ens enviem amor, anècdotes, notícies i llàgrimes. A la foto, una de les nostres ex nenes de “la Resi”, amb la seva mamà, fa uns anys, a Ucraïna, després de rebre el nostre correu. Actualment, la petita ja és major d’edat i seva mare igual de jove.
La preocupació, el nerviosisme, la tristor i el patiment no estan lluny. Patim aquí amb ells la bogeria de la guerra. Els estimem com podem. Ens solidaritzem enviant roba, menjar... i molta pregària a Déu. Igual que la tragèdia del còvid ha portat el patiment i la mort a alguns amics i familiars, els horrors de la guerra són un malson que vivim desperts amb aquestes amenaces i efectes. Raó de més per ser solidaris i donar suport a entitats d’obra social que ajuden al dèbil, al vulnerable, a la víctima. El proïsme que pateix és a prop. Volem seguir celebrant aniversaris.
Motius d'oració
(1) *** Preguem per amics, familiars, esglésies que estan patint la guerra en territori ucraïnès o l’odissea dels refugiats en països veïns. Que l’esperança del Senyor arribi a les seves vides davant l’intens patiment i la mort.

(2) *** Que el Senyor ens doni forces per ajudar les persones vulnerables del nostre entorn que necessiten ajuda social, psicològica i espiritual, amb l’esperança de l’evangeli.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt