.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2022
.
El nostre "Tricicle"
Els nostres tres nens més petits no són els simpàtics Joan, Paco i Carles, els famosos actors del trio còmic “El Tricicle” internacionalment conegut. Però al nostre teatre particular de “la Resi”, els tres peques són els més famosos i els que més gràcia ens fan. Els seus progressos entre nosaltres són admirables. No hi ha setmana en que les seves ocurrències no ens facin riure.
En començar el nou any 2022 també volem que hi hagi un bon trio de valors que ens motiven i impulsen. Són els valors de l’Amor, la Fe i l’Esperança. Amor vers els nostres nens i les seves famílies, Fe en que Déu ens seguirà ajudant a educar-los, i Esperança en que tindran un futur digne i il·lusionant. És un altre “Tricicle” que també ens fa somriure. Malgrat els reptes difícils, l’optimisme i el bon humor són molt importants.
Motius d'oració
(1) *** Per que els nostres nens més petits segueixin consolidant els bons hàbits i valors que necessiten assimilar per la resta de les seves vides.

(2) *** Que la fe, l’esperança i l’amor siguin part de l’ambient familiar que respirem a “la Resi” davant cada repte que afrontem.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt