.
NOTÍCIES PER PREGAR
MAIG 2021
.
Desapareixent
Els nostres “menors grans” ja comencen a desaparèixer. Ja estan estudiant mòduls, secundària, batxillerat... Ja no són aquells petits d’edat escolar que apareixien constantment a les agendes dels tres educadors a totes hores, dia i nit. Ara són menors gairebé adults i comencen a independitzar-se. Ja exerciten la seva autosuficiència necessària, en el millor sentit de la paraula. A la foto, encara veiem part del nostre noi més gran.
Tot i que els seus horaris han canviat, encara coincideixen algunes hores amb nosaltres. Ja no ens necessiten tant com abans. Però encara hi compten amb el nostre suport fins que arribi el dia de l’adéu. Des d’aleshores, les seves visites seran menys freqüents. Però cada retrobada serà una alegria: recordarem una trajectòria plena de bons records i d’anècdotes divertides. Sí. Un dia desapareixeran. Forma part de la normalitat.
Motius d'oració
(1) *** Preguem pels tres jovenets que tenim vivint a la Resi en els seus darrers anys. Que Déu els vagi enfortint davant les problemàtiques de la vida i els ajudi en les seves decisions.

(2) *** Preguem pels nostres nois grans que fa poc que han sortit de la Resi i s’han independitzat. Que el Senyor protegeixi les seves vides i que les seves primeres passes d’adults siguin encertades.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt