.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2021
.
Un any sense petons?
Ja complim un any amb mascaretes, amb distància i aïllament, i amb una higiene escrupolosa. Són tres obligacions que semblen condemnar a l’oblit quelcom molt humà i important: els petons. Una dita ens recorda que “qui t’estima, s’arrima”, o que “amb el frec, més afecte i menys fred”. D’estima en tenim molta. De frec, ara en tenim menys.
És cert que hem hagut de frenar molts petons i abraçades durant aquest any. Però l’afecte no ha mancat. En realitat, la nostra estima s’ha multiplicat davant les contrarietats. Amb la pandèmia, cada vegada estimem més els nostres éssers estimats. Els petons no ens falten, malgrat només sigui a cada bombolla. El que tampoc ens falta és el teu afecte, perquè ens arriba multiplicat, tot i que sense frec. Gràcies per ser-hi.
Motius d'oració
(1) *** Que l’estima i el bon ordre, dos fonaments a la nostra Llar Infantil, segueixin fent bé als nostres nens en la convivència a “la Resi” i als seus entorns familiars.

(2) *** En un mes de renovació de matrícules escolars, que el Senyor ens guiï en les expectatives de futur en la formació de cada menor.

(3) *** Per temes confidencials que cada mes tenim a la RIE i al seu entorn, temes que el Senyor coneix, amb problemàtiques habituals als col·lectius als que servim i que, com és lògic, no podem fer públiques.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt