.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2020
.
Dècades i relleus
Els nens no compten els anys per dècades. Els grans, sí. Una nova dècada ha pres el relleu de l’anterior. Els anys 20 del segle XXI prometen ser convulsos en l’aspecte social, polític, econòmic, climàtic... El nostre repte es protegir i educar els nens i adolescents en una llarga dècada molt significativa anomenada infància, que és clau a les seves vides individuals i determinant pel futur de la societat. En això estem.
Les dues dècades que portem de segle coincideixen amb el temps que portem l’actual equip educatiu. Vam prendre el relleu als cuidadors anteriors que van servir en les tres dècades anteriors. I una nova dècada ens repta per afrontar noves dificultats i desafiaments en aquests propers anys. No existeixen “dècades prodigioses”. Només existeix el treball constructiu i constant. A la foto, dos germans actualment a “la Resi”, amb més d’una dècada de diferència d’edat, que es van prenent el relleu... I la carrera segueix.
Motiu d'oració
*** Orem especialment per les famílies de cadascun dels nostres nens i adolescents. Que puguin superar els problemes de tot tipus que han d’afrontar, de vegades molt difícils, per poder recuperar l’estabilitat familiar tan necessària.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt