.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2019
.
En blanc i negre?
Com a la foto, sempre procurem posar alegria i color a la vida quotidiana de “la Resi”. El nostre nou curs 2019 - 2020, al seu primer trimestre, el veiem amb bon contrast i ben enfocat. La intensitat del present satura tots els tons. Però, al mateix temps, celebrem també el passat. El 50 aniversari de la Llar Infantil Emmanuel és una gran festa d’homenatge a 5 dècades que han enriquit el nostre present.
Solem imaginar el passat en tons sèpia, com en blanc i negre. Però no va ser així. Va perdre la seva vigència, però va ser molt important. Aquell present també va ser en color al seu moment. La gran importància que té avui és que l’esforç i l’estima de moltes persones van fer possible el present que ara gaudim. Aquelles iniciatives d’ahir han desembocat en la nostra realitat d'avui. Són 50 anys de servei: donant estima i educació, oferint protecció i correcció, compartint alegries i tristors, regalant amor i veritat... Perquè “Emmanuel” és així.
Moltes gràcies a tots: les fundadores, els col·laboradors, voluntaris, professionals, amics que us heu esforçat en ajudar molts nens en el seu present durant aquestes cinc dècades. Són moltes persones. Són moltes vivències. Són molts nens que ara ja són adults i van tenir al ser favor un bon grapat de persones significatives. Gràcies per recordar i celebrar amb nosaltres tant “present acumulat”... Però no. Tot allò no va passar en blanc i negre. Han estat 50 anys a tot color!
Motius d'oració
(1) *** Per un bon equilibri a la vida de la llar en aquest nou curs, amb els petits i els grans, amb estudi i treball, amb esforç i descans.

(2) *** Per que la celebració del nostre 50 aniversari supleixi la necessitat d’un bon reconeixement de l’obra realitzada i d’un bon impuls pel nostre servei en el futur.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt