.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2018
.
De cine
Hi ha un matrimoni entranyable que té molta estima per la nostra “Resi”. Son en Joaquim Pujol i la seva dóna, la Mercedes López. Ells es dediquen a promoure el cinema de pel·lícules amb arguments cristians. Cada tercer dimecres de mes podem anar a gaudir d’una “peli” ben interesant amb ells. És una experiència “de cine”. No ens podíem perdre clàssics com “Los Inquietos” o “La Cruz y El Puñal” i d’altres pel·lícules cristianes més modernes.
Durant l’any de celebració del 500 aniversari de la Reforma hem vist biografies de grans reformadors i missioners com “Luter”, “John Wycliffe”, “Hudson Taylor”... Reviure aquestes grans històries a la butaca és una experiència “de pel·lícula”. Moltes gràcies també, a Dani Canton de cines Méliès (al c. Villarroel 102 de Bcn.), per tota l’estima i les atencions amb els nostres adolescents.
Motius d'oració
(1) *** Orem pels valors i la vida espiritual dels nostres sis adolescents, en aquesta etapa tan decisiva.

(2) *** Orem pels estudis dels nostres nois i noies més grans i pel futur que es marcarà amb la seva formació acadèmica i les seves decisions.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt