.
NOTÍCIES PER PREGAR
SETEMBRE 2017
.
Primer dia de curs
Hola! El primer dia de curs ha començat amb pluges. Però, com expressa la dita, “cal fer el cor fort” (“al mal temps, bona cara”). Cal afrontar contrarietats com la por al setembre, al canvi de llar, de dinàmica, als llibres, assignatures, deures, a les dificultats que afronten cada mare o pare... Com serà la Resi aquest nou curs? Doncs hi haurà dies de pluja, estones de llamps i trons, però també de calma i de sol. Es tracta de que sempre, passi el que passi, puguem estar cuidats sota un sostre.
A la nostra cultura els problemes es simbolitzen amb “un drac al qui afronta un príncep”, o amb “molins que semblen gegants temibles”. Però en el nostre cas, per afrontar les dificultats, el príncep, cavaller o princesa no estan sols en la seva lluita. Esperem l’ajuda d’un bon col·lectiu de valents voluntaris i col·laboradors. Sabem que ens ajudareu amb els reptes i dificultats d’aquesta nova aventura. Voluntariat, suport econòmic, col·laboracions, acollides, visites... Moltes gràcies per tota la vostra implicació. Gràcies per la implicació concreta de cadascun. Ja estem en marxa. Et necessitem des del primer dia.
Motius d'oració
(1) *** Pels educadors i voluntaris, que sapiguem acompanyar i ajudar bé als nens i adolescents en aquest nou curs escolar.

(2) *** Per cadascun dels 10 nens i jovenets, amb les seves respectives “motxilles” personals i familiars. Pels seus pares i familiars.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt