.
NOTÍCIES PER PREGAR
NOVEMBRE 2016
.
Calendaris, CDs i DVDs
Com cada any per aquestes dates, posem a la vostra disposició els calendaris de la Residència Infantil Emmanuel pel nou any 2017. Els calendaris, discs i vídeos són recursos de suport a “la Resi” que tenen una doble funció: (1) recaptar fons per les necessitats econòmiques de la RIE i (2) recordar-vos la Llar Infantil durant tot l’any mentre consultes el calendari, escoltes les nostres cançons o veus els nostres videoclips. Adquireix-los i ajuda’ns!
Aquest any estrenem el nou CD musical en català “Bíblia Al Cor – Vol. 1 – Els Llibres de la Bíblia”, amb el que els nens i les seves famílies podran aprendre bé tots els llibres de la Bíblia amb cançons. També tenim en espanyol els 4 discs publicats aquests darrers anys i el vídeo tant divertit “El Show de Canta y Ríe”. El calendari del proper any es presenta en format gran per paret, amb una foto artística dels 10 nens i pre adolescents d’aquest curs. Fent servir aquests productes aquest proper Nadal podràs generar una donació per a “la Resi”, un suport que necessitem pel nostre servei als nens. Moltes gràcies!
Motius d'oració
(1) *** Ora per la salut d’algunes de les mares dels nostres nens. És dur tenir diversos problemes que els impedeixen atendre als seus fills i que, a més a més, una malaltia sigui un obstacle afegit..

(2) *** Ora per que les pròximes dates nadalenques serveixin de recuperació econòmica amb les donacions per a la Residència.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt