.
NOTÍCIES PER PREGAR
NOVEMBRE 2015
.
"Canta y Ríe - 5"
El llistó va quedar molt alt. No ho teníem gens fàcil. Igualar o superar la qualitat i l’èxit que té l’obra musical “Canta y Ríe 4 – JESÚS” era missió impossible, ja només per la importància de Jesús com a personatge principal de l’obra. Així les coses, ens hem atrevit amb el número 5. Però hem hagut de recórrer a un esforç especial: a allò de “més val una imatge que mil paraules”. Si ho traduïm a l’idioma cantairrienc, “més val un videoclip que mil cançons”. Doncs aquí el tens: Canta y Ríe 5 – “EL SHOW DE CANTA Y RIE”, els videoclips genials de 10 cançons de la nostra col·lecció.
N’estem segurs que també rebreu amb molta estima aquestes 10 perles audiovisuals amb imatges de cantants famosos, nens i ninos. Cançons que hem gaudit els darrers anys, ara les pots escoltar mirant com les canten Marcos Vidal, Francesca Patiño, Àlex Sampedro o el simpàtic grup musical Papel Maché. I com a bona novetat, també tenim l’estrena a Canta y Ríe de súper Quique Pavón en una cançó nova titulada “Confiaré”.
Moltes gràcies, en especial, per tot el treball creatiu en aquests vídeos que han demostrat genis com Joan Armand Forero, Pau Fernàndez i David Gonzàlez. Alguns d’ells se’ns han colat enmig de la foto de la portada... I moltes gràcies a cadascun de vosaltres per comprar, regalar i promoure aquest número 5 per ajudar-nos econòmicament en el servei als nens de la Residència Infantil Emmanuel. Consulta el preu i les ofertes. Ja pots seure!!! Comença... EL SHOW DE CANTA Y RÍE!!!
Motius d'oració
(1) *** Seguim orant per les situacions difícils que tenen alguns pares i/o mares dels nostres nens. Que puguin millorar les seves situacions mentre cuidem els seus fills.

(2) *** Orem per que Canta y Ríe 5 pugui fer molt de bé espiritual en moltes esglésies, a moltes famílies i a molts nens.

(3) *** Orem per que el nou DVD generi una bona donació econòmica per les necesidades de “la Resi”.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt