.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2015
.
Il•lusió + Formació = Solució
L'Isaac i l'Anna contagien il•lusió. Es van casar fa poc i la seva il•lusió els va portar a regalar part dels seus regals de casament a la nostra "Resi" i a una altra obra social a Romania. Ells ens recorden que la il•lusió ens carrega les piles de motivació per tal d'aconseguir algun bon objectiu que ens proposem.
Però la il•lusió no és suficient. Tots dos tenen una bona formació i han estudiat per saber treballar en diferents obres socials. Ambdós poden ajudar a persones que ho necessiten barrejant il•lusió, capacitat i esforç. Amb il•lusió i formació es pot ajudar a trobar solucions i alleujar situacions difícils.
Aquest mes ens han visitat. Els hem ensenyat la nostra casa. Hem sopat junts. Hem passat un bon temps coneixent-nos. Després de cantar i riure una estona, ens han explicat l'emocionant història bíblica de Mefi-Boset. Moltes gràcies a tots els qui, com ells, aporteu la vostra motivació, capacitats i recursos per ajudar-nos en "la Resi". Mai no perdeu la il•lusió!
Motius d'oració
(1) *** Orem per que els nostres nens a la RIE estudiïn amb il•lusió i esforç per arribar a tenir una bona formació quan siguin adults.

(2) *** Orem per cadascun dels familiars dels nens –i de tots nosaltres– que puguin conèixer i gaudir de Jesús com a suport vital.

(3) *** Orem per que els familiars dels nens que no tenen feina, puguin trobar treball per satisfer millor les seves necessitats.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt