.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2015
.
Entre germans
A la foto tenim dues germanes de procedència equatoguineana i tres germans amb família procedent de Bolívia. Però no només són ells els qui viuen entre germans. A "la Resi" tots convivim com una gran família. Tots tenim la responsabilitat d'estimar i tenir cura del que és més petit... tots excepte la nostra darrera nena petita.
Jesús va inventar la paràbola dels dos germans (Lluc cap. 15). Amb la seva gran pedagogia ens va ensenyar que el fill gran s'hauria d'haver alegrat per recuperar amb vida el seu germà menor, el famós fill pròdig. En canvi, aquest fill gran "sense problemes", a més a més de no ajudar al més jove, es va queixar amargament de la gran festa que li havien organitzat per celebrar el seu retorn i la seva acollida a la llar. El fill "bo" va demostrar ser el pitjor de la pel•lícula! No. Ningú de nosaltres vol ser com aquest germà gran. I tu?
Motius d'oració
(1) *** Orem per la bona convivència entre els nens a la RIE com a "germans" i amb els educadors. Que siguin relacions constructives i que puguin contagiar-se entre ells amor i valors edificants.

(2) *** Orem pels germans dels nens de la RIE que no viuen amb nosaltres, i pels seus pares. Que el Senyor obri millorant les seves vides i les seves situacions familiars.

(3) *** Orem per que els Senyor ens ajudi a tots a ser "bons germans grans" dels que estan pitjor que nosaltres. Que sapiguem atendre, tenir cura i ajudar als que més ho necessiten.

NOTA:
Donem moltes gràcies per la gran acollida del nou CD "Jesús". Si vols ajudar-nos a vendre 5 o 10 CDs al teu entorn, ens ajudaràs molt. Escriu-nos! (a Espanya) *** Copiat els 8 PDF del cançoner i ves a la botiga de fotocòpies per fer-te el teu cançoner en paper, doblegat i grapat, des del següent enllaç: 
http://www.resi-rie.org/pagines/1/cyr/can4_1.html
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt