.
NOTÍCIES PER PREGAR
JULIOL - AGOST 2014
.
Moltes gràcies!
Moltes gràcies a tots els que ens esteu ajudant. Gràcies als que heu facilitat que els nostres nens poguessin anar de campaments en juliol. Moltes gràcies al suport de manteniment i millora de la casa, suport informàtic, etc., que estem rebent durant aquesta temporada (a la foto, els nens als campaments de Berea amb el Joel Tiscar de JpC).
Moltes gràcies a tots els que heu respost darrerament a la nostra crida a col•laborar econòmicament. Gràcies, especialment, als que heu pogut mantenir o iniciar una aportació mensual, essencial pels nostres pressupostos. Moltes gràcies, també, als que us heu esforçat amb una donació puntual. Amb la solidaritat i l'esforç de tots seguim endavant. Ens preparem pel setembre.
Motius d'oració
(1) *** Gràcies a Déu per la Seva provisió mantenint aquest ministeri cristià, movent la Seva Església.

(2) *** Orem per donacions mensuals estables, pot ser de menys quantitat de diners degut a la crisi, però amb més quantitat d'esglésies i famílies col•laboradores, per poder abastar el pressupost necessari.

(3) *** Orem pel període d'estiu dels nens amb les seves famílies, que el Senyor els guardi a tots. Especialment, per les tres nenes noves que podran començar al setembre.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt