.
NOTÍCIES PER PREGAR
NOVEMBRE 2013
.
Dolços records
L’Escola Evangèlica de Barcelona Pere Galés ja no existeix. Però va ser molt important per a tots els seus alumnes, professors i fundadors. La casa tampoc existeix. Coneixíem tots els seus racons... Aquest mes l’hem tornada a veure tal com era. L’hem recordada amb un pastis monumental que ens ha portat dolços records de la nostra infància.
Aquest mes, dos dels educadors de “la Resi”, la Mariona i l'Àlex, hem gaudit de l’alegria d’assistir al sopar de retrobament d’ex-alumnes i professors de l’escola de la nostra infantesa. Com els nens de la RIE, nosaltres també vàrem ser nens i fórem educats amb els mateixos valors. Va ser una nit plena d’abraçades i emocions.
Curiosament, en aquells anys, els nens de la Residència Infantil Emmanuel d’aleshores també eren alumnes d’aquesta entranyable escola. Desitgem que els nens de la RIE d’avui, quan siguin grans, puguin recordar també la seva infància amb dolços records malgrat els problemes, i vegin la seva infantesa com una etapa on van rebre estima i una bona formació.
En darrer lloc, una altra coincidència divertida: l’escola també feia servir la música amb els nens i publicava discs pels mateixos propòsits que nosaltres: (1) educar els nens i (2) recaptar fons. Així doncs, durant les properes setmanes pre-nadalenques, t’animem a comprar i regalar a familiars i amics els nostres discs de la Col•lecció “Canta y Ríe” (mira la secció de discs de la nostra web). Podrem fer enviaments fins abans del 20 de desembre.
Us compartim aquesta experiència perquè també feu vostres aquests dolços records i valoreu amb nosaltres la importància de fer bé als nostres petits en aquesta edat clau de la infantesa. Gràcies.
Motius d'oració
(1) *** Orem per la Residència Emmanuel com a entitat i ministeri, perquè pugui seguir servint de suport per a molts nens amb eficàcia.

(2) *** Orem pels nostres nens i pels nens que tens al teu voltant, perquè coneguin Crist i puguin seguir-lo.

(3) *** Orem per la realitat econòmica de la RIE que és dèbil i depèn bàsicament del suport de famílies i esglésies evangèliques.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt