.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2012
.
Som tots els que estem?
A “a Resi” sempre tenim la sensació que mai no estem tots els que som. Els que estem a la RIE ara, en el present, sempre trobem a faltar i enyorem aquells nens i adolescents que ja van marxar però que, tot i que NO ESTAN, SÍ QUE SÓN part de nosaltres. I sempre hi són al nostre cor. El mateix passa amb vosaltres, els voluntaris i col•laboradors que veniu a ajudar-nos a “la Resi”.
Però aquesta expressió tant popular també té un altre sentit a la nostra Llar Infantil. Hi ha famílies amb problemes que ens plantegen la entrada dels seus nens a la RIE. Inclús alguna mare ens ha sol•licitat viure a la Residència. Tanmateix, són casos on no podem ajudar i han de rebre suport d’altres medis. De vegades la RIE no és el recurs més adient per a la seva situació concreta. De vegades ho és, però hi ha d’altres impediments que no es poden superar i que frenen la entrada. Així doncs, com expressa aquesta paradoxa tan coneguda, a la foto de “la Resi” mai no estem tots els que som, i mai no som tots els que estem.
Els nostres millors desigs per a tots aquells que no hi sou...
Motius d'oració
(1) *** Orem pels nens que no han pogut entrar a la Residència per diferents motius, que Déu obri altres portes on alleugerar la seva necessitat, la d’ells i la de les seves famílies.

(2) *** Orem pels nens de la RIE, pels que han començat amb nosaltres aquest curs escolar i per altres que pot ser s’afegiran a la “família Emmanuel”.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt