.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2012
.
Fi de curs i fi d'etapa
Finalitza el curs escolar 2011 – 2012. És el mes dels exàmens, de l’horari intensiu a l’escola, de les activitats especials a les tardes, de les primeres picades de mosquits... I és també el mes d’acomiadar-nos a “la Resi” abans del llarg estiu.
Per a dues de les nostres noies  –una de més gran de l’institut, i una altra mitjana del cole–, a més a més de dir adéu al curs, també els hi arriba l’hora de dir adéu a la Llar Emmanuel. Ha arribat la fi d’una etapa especial d’uns quants anys de convivència dins d’aquesta gran família. Estem tristos perquè se’n van, però estem contents per tantes experiències molt intenses que hem pogut gaudir amb elles. Davant d’aquest canvi tant significatiu per les seves vides, els hi desitgem molt sincerament tot el millor.
Som conscients i ens preocupa veure que la nostra societat està malament, està patint un dramàtic canvi d’etapa provocat per greus irresponsabilitats a l’àmbit econòmic, al polític, al social... per voler tenir com a fonament valors incorrectes basats en l’abús i l’egoisme.
També sabem que el canvi d’etapa que han d’afrontar les nostres amiguetes en deixar la Residència no serà gens fàcil. Desitgem que els bons valors de l’ordre i la solidaritat que hem intentat comunica’ls-hi, tant a elles com als seus pares, els hi puguin ser de suport. Desitgem que els hi serveixin d’enfortiment i d’ànim davant els nous obstacles i reptes que se’ls hi presentaran en els pròxims mesos. Us estimem!
Motius d'oració
(1) *** Orem per les dues amigues que marxen. Que el Senyor les protegeixi, a elles i als seus pares, davant els diferents canvis que han d’afrontar com a família, sigui a Espanya o als seus països d’origen.

(2) *** Orem per un bon temps de convivència de tots els nens amb les seves famílies. Que l’estiu sigui un temps de millora i de consolidació familiar.

(3) *** Orem pel nou curs 2012 – 2013 a la Residència. Que el Senyor permeti en la Seva voluntat superar les diferents dificultats per poder servir als nens i a les seves famílies.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt