.
NOTÍCIES PER PREGAR
SETEMBRE 2010
.
Novetats
Aquest curs comença amb novetats importants. La que es fa més notòria és, sens dubte, l’estrena a "la Resi" de la nostra petita bolivianeta de la foto, que també comença la seva gran aventura de Preescolar-3 a un lloc estrany i divertit anomenat escola.
Aquest curs també estrenem una furgoneta de 8 places. Estrenem una nova cuina de gas amb forn elèctric. Un dels escalfadors d’aigua també ha estat substituït... Són recursos imprescindibles que inicien la dura proba de suportar tot el nostre trot i galop. Nous llibres, ordinadors obligatoris, xandalls, motxilles, estoigs amb tot el material necessari, etc., tenen també el seu rètol d’”estrena” i la seva factura corresponent...
Del cert que hi ha més novetats, però no anem a explicar-les totes per no cansar-te. El que no és cap novetat és el teu suport i estima vers nosaltres. A tota aquesta estrena d’aquest nou curs, hi comptem molt amb tu. Moltes gràcies!
Motius d'oració
(1) *** Per la nova nena petitona que ha entrat a la RIE. Per la seva adaptació, sempre difícil als 3 anyets.

(2) *** Per la nostra adolescent més gran, que tot just acaba d'acceptar Jesús al seu cor.

(3) *** Per l'economia de la Residència, molt debilitada aquests darrers mesos.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt