.
NOTÍCIES PER PREGAR
ABRIL 2009
.
Aprenent a dir adéu
La vida és plena d’acomiadaments. És per això que cal aprendre a dir adéu. No es tracta de pronunciar bé totes les lletres. Es tracta de saber prescindir d’algú important i equilibrar ment i cor per adaptar-nos a una nova realitat. Els comiats tenen sempre dos inconvenients: (1) són inevitables i (2) són difícils. Però tenen avantatges: ajuden a madurar i, si hi ha un bon equilibri, són més suportables.
L’ambient familiar que respirem a la llar infantil ens uneix davant d’un adéu difícil i inevitable. Afrontem el comiat del familiar d’uns nois. Segons els metges, morirà en poc temps. Altres menors ja han passat per això. Saber pensar i sentir amb equilibri és vital, sense repressió però sense descontrol, aprenent a dir adéu.
Altres acomiadaments i canvis arriben a la vida dels nens. Un adéu al seu país o ciutat, a familiars i amics... Algun adéu arriba perquè els pares es separen. D’altres són per companys de classe que marxen. També arribarà el dia de dir adéu a “la Resi”... És bo saber acomiadar-se, afrontar la realitat segons siguin les forces i l’edat de cadascú.
Motius d'oració
(1) *** Orem pels educadors. Que sapiguem ensenyar valors essencials que els enforteixin.

(2) *** Orem pels nostres nens fills del pare biològic que afronta els seus darrers dies de vida (foto record de maig 2001).

(3) *** Orem per que tots els nostres menors aprenguin a afrontar els comiats i els canvis difícils.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt