.
NOTÍCIES PER PREGAR
FEBRER 2008
.
Tristos però contents
Aquest mes estem tristos i, alhora, contents. Tristos, perquè després de 8 mesos convivint i gaudint amb dos germans espanyols molt macos, va arribar el dia d'acomiadar-se. Alegres, perquè sabem que han pogut tornar a viure amb la seva família després d'alguns canvis. Els trobem molt a faltar, però ens n'alegrem per ells.
També estem molt contents perquè una simpàtica ucraïneseta de 4 anys ens ha revolucionat la casa amb la seva arribada, amb la seva alegria i amb el seu caràcter un xic dominant però cada vegada més obedient. Serà un privilegi tenir cura d'ella i ajudar-la.
Si fem balanç de tot plegat, hi ha molts més motius per l'alegria i per l'optimisme. Cerquem un millor present i un futur el més esperançador possible.
Motius d'oració
(1) *** Orem per la nostra nova amigueta, en aquesta nova etapa tan especial a “la Resi”. Per la seva adaptació i per la seva formació.

(2) *** Orem per la nostra noia més gran. Pels seus estudis i el seu treball, per les seves decisions i el seu futur.

(3) *** Orem pels pares del nostre petit xilè, tots dos amb la vista molt delicada i en una situació difícil.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt