.
NOTÍCIES PER PREGAR / Juliol - Agost
UNA CRIDA ESPECIAL A LES ESGLÉSIES
Carta especial del 20 de Juny de 2007
.
La nova Llar Emmanuel,
una oportunitat de servei
Carta especial de la Residència Infantil Emmanuel a l’atenció dels responsables pastorals i dels membres de les esglésies evangèliques
   >>>  Foto: "La nostra caseta... pot créixer?"  <<<


Estimats en Crist:

Volem posar al vostre coneixement el nou projecte de servei cristià de la Residència Infantil Emmanuel.

Després d’un llarg recorregut de molts anys servint al Senyor amb el suport de les esglésies evangèliques, la RIE ha iniciat una etapa necessària de transformacions i millores. Es precís afrontar el projecte d’una nova llar, una nova casa on continuar i ampliar la nostra acollida de nens i jovenets.

Mentre l’actual ministeri de la Llar Infantil segueix amb el seu servei, durant els darrers mesos ja s’han donat els primers passos preparatoris del nou projecte. L’oració al Senyor de molts creients i esglésies ens ha portat a avançar fins al punt de tenir ja una possible opció de terreny on edificar, un espai que pertany a una església evangèlica a les rodalies de Barcelona on se’ns obren les portes per elaborar un projecte concret de construcció. Davant aquesta motivadora notícia, ara cal donar un pas més: la formació de diferents equips de treball especialitzat.

Necessitem persones que tinguin un sincer desig de servir al Senyor amb els seus dons, professions i recursos per col·laborar sense necessitat retributiva en algun dels equips de treball que s’han de formar pel pròxim curs 2007 - 2008. Orem per que Déu mogui homes i dones de les nostres esglésies evangèliques, persones que Ell ja ha estat sensibilitzant per servir-lo i que podrien tenir el desig d’aplicar les seves especialitats professionals i la seva experiència laboral per algun dels equips següents. Coneixes persones que estan sota la teva cura pastoral que podrien ser idònies per aquest servei? Penses que tu mateix o mateixa podries ser un suport eficient en algun d’aquests grups? Especialistes titulats, empresaris, etc. poden ser professionals molt aptes i instruments clau en mans del Senyor per algunes de les següents àrees. Aquests són els 10 grups de treball:

1 – Equip de coordinació general del projecte:
Supervisió general del projecte. Coordinació dels diferents equips especialitzats.

2 – Equip de secretaria:
Especialitzat en realitzar les diferents accions de secretariat.

3 – Equip de coordinació del calendari:
Especialitzat en definir les dates i terminis de les diferents accions de gestió, de economia, etc.

4 – Equip jurídic:
Especialitzat en considerar les qüestions legals, quina és la millor manera en que estigui constituïda l’entitat (associació, fundació...), etc.

5 – Equip tècnic:
Especialitzat en considerar les normatives arquitectòniques.

6 – Equip d’economia:
Especialitzat en considerar les fites econòmiques i el finançament d’aquestes.

7 – Equip d’educació infantil i juvenil:
Especialitzat en considerar quin haurà de ser el règim educatiu intern del centre, cóm es desglossarà l’educació en els diferents segments d’edat infantil i juvenil, etc.

8 – Equip d’assessorament espiritual:
Especialitzat en considerar les implicacions espirituals en la planificació i execució del projecte i del ministeri de la Residència pròpiament.

9 – Equip de relacions internes:
Especialitzat en tractar les relacions de la RIE amb les esglésies.

10 – Equip de relacions externes:
Especialitzat en tractar les relacions amb les administracions, bancs, entitats...

Déu és qui ens capacita i mou al Seu servei. Ell és la vinya i nosaltres som els pàmpols que depenem de la Seva provisió, guia, forces, visió, esperança, il·lusió.

Seguim posant en mans del nostre Senyor a Qui servim, el recurs de la Residència Infantil Emmanuel. Ell és qui marcarà els temps de creixement de la Seva obra. A nosaltres, a tu i a mi, ens toca col·laborar amb Ell en oració constant i servei eficaç. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per compartir qualsevol inquietud sobre aquest tema.

Rebeu les nostres més sincers desigs de benedicció a la vostra església local.

En el servei al Senyor,

Miquel Rami i Joan Marc Monsó
Comitè de Coordinació General del Projecte

Fina Grau
Presidenta de l’Associació Residència Infantil Emmanuel
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt