.
NOTÍCIES PER PREGAR
SETEMBRE 2006
.
Preparats! Ja!
S’ha acabat el compte enrere. El nou curs ja ha començat. Els nens han tornat bé a “la Resi” des de les seves famílies i l’aventura continua. Ja saps que tu formes part d’ella.
Novetats. La mare de la nostra nena marroquina, i la mare dels dos germanets que van entrar darrerament, totes dues ja es tornen a fer càrrec dels seus fills i ja no continuen amb nosaltres. I donem la benvinguda al nou campió de la foto. És el germanet de 3 anys del bolivià més petit que teniem fins ara a "la Resi". Ara ja és un més de la casa des del dia 12 de setembre i passa a ser el nou "benjamí".
Saps que durant els primers dies de curs les fortes pluges ens van inundar el pis baix de la casa? Esperem que tu també inundis “la Resi” amb la teva estima i el teu suport!
Motius d'oració
(1) *** Per tots els implicats en ajudar els nens: educadors, famílies, voluntaris, junta directiva, etc.

(2) *** Per cada nen i adolescent en aquest nou curs 2006 – 2007, segons la seva edat (un de 3, un de 8, dues de 10, dos de 14, una de 15 i la gran de 17 anys), en especial pel més petit.

(3) *** Pels tres nens que han marxat, per que puguin créixer sans i estalvis amb les seves famílies.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt