.
NOTÍCIES PER PREGAR
E S P E C I A L - 2/5
Dijous 11 de Maig de 2006
.
Fe i cirugia
L’operació de cor del nostre amic va començar amb dificultats en obrir, però va finalitzar observant un cor en millor estat del que s’esperava.
Després de 24 hores a la UCI, els seus pares parlen de miracle en veure cóm el cor del seu fill respon molt positivament en el postoperatori. Els metges han pogut despertar-lo i desentubar-lo abans del previst. Fins i tot ha pogut ingerir aliments abans del normal.
En breu ja podria passar de cures intensives a la seva habitació. Els seus pares donen moltes gràcies a tots aquells que heu demostrat el vostre suport i afecte pel seu fill, i a tantes persones que des de diferents llocs d’Espanya i del món esteu demanant a Déu per la seva vida. Agraïm al Senyor el privilegi de veure la Seva mà en diferents circumstàncies. Les notícies són bones, però el risc segueix sent alt. L’oració és necessària. Tenim pel davant un postoperatori difícil.
Motius d'oració
(1) *** Pel període postoperatori, que és una etapa crítica davant possibles infeccions o complicacions.

(2) *** Per la família del nostra amic: pel desgast físic i psicològic dels seus pares i dels seus 2 germans.

(3) *** Per la nostra noia gran: en aquests dies difícils ha de combinar l’esforç físic i anímic amb el treball i els estudis.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt