ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Octubre de 2016
Una visita molt important
ANTERIOR
<< >>

SEGÜENT

Foto: Setembre 2016

     Durant els últims anys hem rebut a “la Resi” algunes visites importants: col·laboradors compromesos, cantants famosos, futbolistes mediàtics, supervisors de la GenCat... etc. Però darrerament hem rebut la que podria ser, pot ser, la visita més important de la nostra història recent: la Rosa Py, amb el seu marit Daniel.

     Per què? La visita de la Rosa és molt significativa. Al seu viatge recent a Europa, la Rosita ens ha visitat i ha explicat el seu testimoniatge als nostres nens. Ha exposat que la seva primera infància va ser molt difícil, fins que va aconseguir entrar a una Residència Infantil similar a la nostra: la Llar Arcoíris, al Perú. Amb l’estima i l’atenció que va rebre va poder superar els seus problemes. Va començar des de zero la seva escolarització als 12 anys. I s’ha tret el títol d’infermera amb un esforç exemplar. Avui, junt amb en Daniel, serveix com a missionera a la mateixa Llar Infantil que la va acollir. Els nostres nens, ben atents, van prendre bona nota del seu exemple tan impactant. Poques vegades rebem visites tant importants. Moltes gràcies, Rosa i Daniel!

MÉS FOTOS
D'AQUEST DIA
A FACEBOOK

Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informaciķ i agraīment a tots els colˇlaboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Grācies pel teu suport.  -Residčncia Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT