ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Abril de 2016
"Donar o no donar: aquesta és la qüestió"
ANTERIOR
<< >>

SEGÜENT

Foto: Abril 2016

     Les grans necessitats socials que avui ens envolten posen a prova la nostra sensibilitat i solidaritat. Tanta necessitat posa a prova els nostres voluntariats. El “ser o no ser” actual es tradueix en “donar o no donar” davant les necessitats d’ONGs, de tantes famílies castigades per la crisi, de refugiats, de damnificats per catàstrofes naturals, etc.

     A “la Resi” tenim voluntaris i col·laboradors que són un molt bon exemple. La veritat és que ens contagien del seu ànim. Són capaços de donar del que no els sobra. De fet, actualment, a ningú no li sobra de res... Senzillament, donen del que tenen. Donen creativitat. Donen esforç. Donen temps. Donen recursos... I donen el que poden de diners. Donar i regalar és gratis pel qui rep l’ajuda, perquè així ha de ser. Però, pel qui la regala, donar té el seu aspecte costós i sofert. Tot i això, és curiós que proporciona una gran satisfacció. Sempre “és més benaurat donar que no pas rebre”. És la paradoxa genial de donar amb alegria. És quelcom que molts governs, ajuntaments i administracions no saben entendre.


     Volem agrair molt l’esforç que suposa pels nostres voluntaris ajudar els nens de “la Resi”. De donar agraïments, sempre farem curt. Ens alegre veure la satisfacció amb la que doneu. A la foto, la nostra amiga Nicole amb un gran grup de col·laboradores, ajudant en les necessitats de la casa en una de les diferents iniciatives que ha tingut durant aquest curs en favor de la Residència. Per a tots, mil gràcies!Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT