ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Febrer de 2016
Ciutadans del món
ANTERIOR
<< >>

SEGÜENT

Foto: Gener 2016

     A la foto veiem alguns dels nostres amics de l’Església Evangèlica Coreana de Barcelona a l’última de les amables visites a “la Resi”. Als seus rostres i als nostres podem observar faccions occidentals i orientals, africanes i hispanes... Sí. Som “ciutadans del món”, molt diferents els uns dels altres, gaudint de l’acollida, l’amor i l’amistat que respirem a la Llar Infantil.

     Hem cantat en coreà! Hem conversat en català. Hem escoltat testimoniatges en espanyol i en anglès... Però tots hem fet servir especialment un idioma universal: el del somriure. Cada nació i cultura ens vesteix amb la nostra identitat però, per sobre de qualsevol tret personal, som éssers humans iguals que necessitem de la mateixa solidaritat dels uns amb els altres.


     Molts ciutadans del món es veuen obligats a marxar del seu país per intentar quedar refugiats a llocs estranys per a ells, molt diferents a la seva llar. No ens agrada ser ciutadans d’un món tan ple d’injustícies, abusos, individualisme, egoisme i orgull. El nostre món està molt mancat de solidaritat, malgrat ara sembli estar de moda. Ens agradaria ser ciutadans d’un nou món on el respecte a la dignitat de les demés persones i l’ajuda a les seves necessitats estiguessin a la mateixa alçada que la nostra pròpia autoajuda, i es demostrés amb fets duradors.

     Gràcies a molts de vosaltres, perquè ens demostreu freqüentment aquestes dues característiques tan inconfusibles dels “ciutadans d’aquest nou món”: (1) saber posar-se al lloc de l’altre i (2) l’amor incondicional, realment desinteressat.Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT