ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Gener de 2016
Junta directiva
ANTERIOR
<< >
>
SEGÜENT

Foto: Gener 2016

     Quatre dones i dos homes formen l’actual junta directiva de la Residència Infantil Emmanuel. En aquest primer mes de l’any hem volgut celebrar un sopar de convivència dels sis que formen la junta amb les seves respectives parelles, i amb els tres components de l’equip educatiu. Amb un plantejament informal i distès hem pogut gaudir d’un bon temps compartint anècdotes, experiències i inquietuds, fora del treball habitual en equip que desenvolupem cada setmana.

     La presidència i vicepresidència tenen la responsabilitat de representar i signar oficialment com entitat en tota la gestió legal de l’associació. La secretaria realitza el treball d’aixecar les actes de les reunions de la junta i de l’associació. La tresoreria exerceix la important tasca d’administrar la comptabilitat de l’entitat. Els vocals donen suport a les diferents feines administratives, promocionals i representatives. Entre tots supervisen el treball de l’equip educatiu i vetllen pel funcionament general de la Residència Emmanuel.


     Agraïm el treball de la junta. És un voluntariat especial i molt important que hem de valorar i recolzar. A la foto tenim la Fina, en Juan, la Paquita i l’Anna Maria, tots amb les seves respectives parelles, i finalment el matrimoni format per l’Antoni i la Carme. L’aportació de cada directiu, educador, voluntari, col·laborador, donant... és de gran importància per sumar en l’ajuda que donem als nens que acollim. Gràcies, junta, pel vostre treball.Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT