ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Novembre de 2015
"Canta y RÍE 5"
ANTERIOR
<< >>
SEGÜENT

Foto: Novembre 2015

     El llistó va quedar molt alt. No ho teníem gens fàcil. Igualar o superar la qualitat i l’èxit que té l’obra musical “Canta y Ríe 4: JESÚS” era missió impossible, ja només per la importància de Jesús com a personatge principal de l’obra. Així les coses, ens hem atrevit amb el número 5. Però hem hagut de recórrer a un esforç especial: a allò de “més val una imatge que mil paraules”. Si ho traduïm a l’idioma cantairrienc, “més val un videoclip que mil cançons”. Doncs aquí el tens: Canta y Ríe 5: “EL SHOW DE CANTA Y RIE”, els videoclips genials de 10 cançons de la nostra col·lecció.

     N’estem segurs que també rebreu amb molta estima aquestes 10 perles audiovisuals amb imatges de cantants famosos, nens i ninos. Cançons que hem gaudit els darrers anys, ara les pots escoltar mirant com les canten Marcos Vidal, Francesca Patiño, Àlex Sampedro o el simpàtic grup musical Papel Maché. I com a bona novetat, també tenim l’estrena a Canta y Ríe de súper Quique Pavón en una cançó nova titulada “Confiaré”.


     Moltes gràcies, en especial, per tot el treball creatiu en aquests vídeos que han demostrat genis com Joan Armand Forero, Pau Fernàndez i David Gonzàlez. Alguns d’ells se’ns han colat enmig de la foto de la portada... I moltes gràcies a cadascun de vosaltres per comprar, regalar i promoure aquest número 5 per ajudar-nos econòmicament en el servei als nens de la Residència Infantil Emmanuel. Consulta el preu i les ofertes. Ja pots seure!!! Comença... EL SHOW DE CANTA Y RÍE!!!Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT