ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Octubre de 2015
Bons mitjancers
ANTERIOR
<< >>
SEGÜENT

Foto: Octubre 2015

     Per ajudar als nostres nens ens cal actuar com a bons mitjancers entre aquestes personetes i altres persones que tenen la capacitat d’ajudar-los en alguna àrea. Aquests nous amics, segons sigui la seva disponibilitat, els atenen per tal de satisfer alguna necessitat. El resultat és que bons col·laboradors passen a ser canals eficaços d’ajuda pràctica per als nostres nens intervenint com a professors, metges, consellers, informàtics, animadors, donants, etc.


     Tu, com a simpatitzant de “la Resi”, també ets un bon mediador entre la nostra Residència i els teus amics construint ponts i intercedint per possibles nous suports. Molts ho feu així. Quan no podeu satisfer una necessitat, penseu en algú que potser sí que serà capaç de satisfer-la... i intercediu. Així doncs, amb la col·laboració d’un gran equip, s’aconsegueixen solucionar totes les necessitats principals de cada nen.

     A la foto veiem la nostra odontòloga, Marta Aguilar, a una de les seves sessions de neteja i revisió dental amb dos dels nostres nois. Ella intenta ser una bona mitjancera entre els nens i les seves pròpies dentadures...! Moltes gràcies a tots els nostres amics per cada ajuda i per cada petit o gran esforç de mediació que feu per augmentar aquesta família i per donar suport al servei d’acollida de la Residència Infantil Emmanuel. Moltes gràcies!Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT