ANAR A ÍNDEX
La imatge del mes
Setembre de 2015
Dues noves amigues
ANTERIOR
<< >>
SEGÜENT

Foto: Setembre 2015

     Comencem el nou curs amb l’alegria de conèixer dues noves amigues que comencen amb nosaltres l’aventura de “la Resi”. Una és de procedència equatoguineana i l’altra és de procedència boliviana. Treballarem per que el seu somriure es mantingui durant tot el curs com a aquesta foto de benvinguda.


     També comencem el curs amb l’enyorança d’haver dit adéu a unes altres amiguetes, les dues germanes de Guinea Equatorial que van estar amb nosaltres durant el curs passat i que aquest estiu han tornat al seu país d’origen.

     Corren temps difícils per a aquestes famílies amigues. Però, en mig de les contrarietats, estem contents de poder aporta’ls-hi el nostre suport des de la Residència Emmanuel. Moltes gràcies a tots i cadascun dels que esteu ajudant la Residència per a aquesta bona fi. Comença un nou curs!Veure un altre mes


La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
INSCRIU-TE AQUÍ A "LA IMATGE DEL MES"


Cancel·la la inscripció
d'un correu electrònic


La "RIE", una llar per a nens en un ambient familiarCompte bancari  -  Entitat bancària:  CAIXABANK - LA CAIXA  -  Compte:   ES61  2100  9250  6922  0011  8569Imprimeix aquest document PDF i domicilia des del teu compte bancari una donació mensual per a la RIE. Gràcies!


ÍNDEX - MENÚRESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèfon
933  722  054

E-mail

info@resi-rie.orgExposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT