Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Novembre de 2013
Dolços records
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     L’Escola Evangèlica de Barcelona Pere Galés ja no existeix. Però va ser molt important per a tots els seus alumnes, professors i fundadors. La casa tampoc existeix. Coneixíem tots els seus racons... Aquest mes l’hem tornada a veure tal com era. L’hem recordada amb un pastis monumental que ens ha portat dolços records de la nostra infància.


<<<   Anterior          Foto: Novembre 2013          Següent   >>>

 

     Aquest mes, dos dels educadors de “la Resi”, la Mariona i l'Àlex, hem gaudit de l’alegria d’assistir al sopar de retrobament d’ex-alumnes i professors de l’escola de la nostra infantesa. Com els nens de la RIE, nosaltres també vàrem ser nens i fórem educats amb els mateixos valors. Va ser una nit plena d’abraçades i emocions.

     Curiosament, en aquells anys, els nens de la Residència Infantil Emmanuel d’aleshores també eren alumnes d’aquesta entranyable escola. Desitgem que els nens de la RIE d’avui, quan siguin grans, puguin recordar també la seva infància amb dolços records malgrat els problemes, i vegin la seva infantesa com una etapa on van rebre estima i una bona formació.

     E
n darrer lloc, una altra coincidència divertida: l’escola també feia servir la música amb els nens i publicava discs pels mateixos propòsits que nosaltres: (1) educar els nens i (2) recaptar fons. Així doncs, durant les properes setmanes pre-nadalenques, t’animem a comprar i regalar a familiars i amics els nostres discs de la Col•lecció “Canta y Ríe” (mira la secció de discs a la a la nostra pàgina web www.resi-rie.org i escull alguna de les ofertes). Podrem fer enviaments fins abans del 20 de desembre.


     U
s compartim aquesta experiència perquè també feu vostres aquests dolços records i valoreu amb nosaltres la importància de fer bé als nostres petits en aquesta edat clau de la infantesa. Gràcies.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt