Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Juny de 2013
A gran distància
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Durant els darrers cinc anys ens havíem acostumat a celebrar el seu aniversari a la RIE, tots junts, cada mes de juny. Aquest any els compleix a gran distància, a uns 3000 kilòmetres. Ens varem acomiadar fa un any d’ella i dels seus pares. Ens alegra molt rebre bones notícies de tots tres.


<<<   Anterior          Foto: Abril 2013          Següent   >>>

 

     També va quedar a gran distància el principi d’aquest curs escolar. Malgrat sembla que va ser ahir, ja va quedar 9 mesos enrere. Els reptes i projectes inicials, tant individuals com col•lectius, ara tenen el seu resultat i el seu sentit. Han tingut un bon desenvolupament, mes a mes, i en arribar ara a la fi del curs podem valorar-los satisfactòriament.

     És veritat que tant l’espai com el temps queden a gran distància. Però això no ens ha de produir massa tristor. Sí. Aquell “ara i aquí” que tant varem gaudir al seu moment, es va acabar. Però va ser una bona inversió de futur per l’actual present. I avui, l’enyorança i la llunyania, inevitables, són alleugerades per la satisfacció de saber que el present és millor gràcies a aquells temps ben portats.

     Així, doncs, ens n’alegrem de finalitzar bé el curs. Ens alegra veure aquesta foto de la nostra campiona a les vores del Mar Negre i amb una llaminadura etiquetada en lletres eslaves. Cada vegada la veiem més gran i més maca. No t’oblidis pas del teu català i del teu espanyol! A gran distància us desitgem a tots tres i de tot cor, un feliç present.

     E
ncara estem a gran distància del pròxim inici de curs del setembre. Però, compte, que el temps passa ràpid. Us desitgem a tots, lluny o a prop... un estiu molt feliç !!!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt