Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Maig de 2013
Sumen 55
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Si ens hi fixem bé en la foto, sumen 55 anys. Moisès, en un Salm, va escriure la frase següent: “ensenya’ns a comptar”. Ell, en aquella època, no en tenia de calculadora, però sabia comptar millor que nosaltres. Va saber completar la frase dient: “ensenya’ns a comptar els nostres dies de manera que la saviesa arribi al nostre cor”.


<<<   Anterior          Foto: Maig 2013          Següent   >>>

 

     Sembla mal calculat, però està bé. Sumen 55. S’ha de saber comptar bé, considerant tots els factors. Perquè cada edat exigeix administrar el temps de manera ben sàvia. El temps és limitat i no dóna per tot. El verb prioritzar existeix. En funció del tema, cada generació té una agenda diferent per programar, però a totes els hi cal aprofitar bé el temps, perquè passa volant.

     Els nens no saben comptar bé el seu temps. Ni amb calculadora. Cal que els hi ensenyem. I mentre aprenen, nosaltres hem de fer servir la nostra maduresa, empatia i autoritat amb ells a fi de que els seus mesos no volin sense sentit. El compte enrere no para i a cada vida li cal ser equilibrada i construïda segons la seva edat i les seves circumstàncies.

     D
iuen que el temps és or.  No és veritat.  El temps és saviesa.  Si.  Són 55... perquè amb la petita en sumen 2 més.  I tu, què tal sumes?

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt