Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Abril de 2013
Voluntariat
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     El voluntariat és molt important a la RIE. Estem molt agraïts pels diferents voluntaris que ens ajudeu en diferents àrees. A la foto tenim la Jandra, una voluntària de reforç escolar molt maca, capacitada, perseverant, amb molta qualitat humana i una gran paciència.


<<<   Anterior          Foto: Abril 2013          Següent   >>>

 

     No és només treballar sense cobrar. Ser voluntari és ajudar de tot cor, anar per feina i experimentar que “és millor donar que rebre”. Una fundació catalana benèfica col•laboradora s’anomena “Temps i Compromís”. El nom ho diu tot. Donar no significa només aportar diners. El voluntari entrega el seu temps i regala el seu compromís. I aquest compromís inclou esforç, responsabilització, constància... Del cert, és d’agrair.

     La nostra petita “guerrilla solidària” te diferents “comandos especials”: les 3 persones que feu reforç escolar cada setmana, les famílies que us arremangueu per pintar i millorar les nostres instal•lacions, els que mobilitzeu els vostres amics per recollir aliments i altres productes, els emprenedors que organitzeu esdeveniments per recaptar fons, els que des de ciutats llunyanes ens envieu la vostra estima per correu ficada en un paquet sorpresa, els 5 magnífics que traduïu cada mes la pàgina web, etc...

     E
ls nostres horaris són limitats i la nostra entitat és petitona. De vegades hem de prescindir d’alguns dels vostres oferiments. Ens cal dosificar els voluntariats. Per exemple, darrerament hem tingut més ofertes de reforç escolars de les que podem assimilar. Moltíssimes gràcies a tots els que us voleu implicar. Gràcies a les possibles famílies d’acollida que esteu a l’espera per quan us necessitem. Per a la junta directiva és un privilegi poder col•laborar desinteressadament amb l’administració de la Llar Infantil. Per l’equip educatiu són una alegria totes les “hores extres” de voluntariat que ens cal afegir pel bé d’aquests nens. Cadascun d’ells s’ho mereix.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt