Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Març de 2013
Com respirar
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Necessitem respirar. No podem deixar de fer-ho. Ens va la vida. La qualitat de l’aire serà millor o pitjor, però ens cal respirar-ho. Si per un accident o per malaltia ens manca, ens caldrà una màscara d’oxigen que el substitueixi... És imprescindible, irrenunciable.


<<<   Anterior          Foto: Gener 2013          Següent   >>>

 

     De la mateixa manera, el model patern i matern és vital pels nens. Tot infant necessita aquesta referència i l’assimilarà sigui quina sigui la seva qualitat i quantitat. És essencial i la necessita. És com respirar. De la seva influència en depèn que “s’oxigeni” suficientment la seva salut psicològica, la seva estabilitat personal i la seva formació integral.

     Els pares són transmissors dels valors que construeixen als seus fills com a persones ben formades. Són el referent que estima, s’implica, acompanya, protegeix, dóna suport, reafirma, garanteix, preveu, obre camí... Els seus valors no depenen de si hi ha riquesa o austeritat, salut o fragilitat, erudició o senzillesa... El que importa és que els pares siguin actius i proactius, contagiant bons valors i empatitzant amb els seus fills.

     E
n canvi, si als seus referents hi ha masclisme, el rol matern serà el de serventa. Si hi ha feminisme, el rol patern serà el d’adolescent. Als progenitors hi haurà manca de coherència i de saviesa. I al fill o a la filla només li quedarà “respirar” la seva autoconstrucció personal enmig del desconcert, buscant referents i experiències en d’altres per tal de no “ofegar-se” en la buidor.


     A
la foto, el conegut futbolista brasiler Adriano Correia, bon esportista, bon marit i un bon pare de dos nanos, juga i fa gresca amb un dels nostres nens.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt