Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Febrer de 2013
Vídeo – Un dia a la RIE
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Carme: “Bon dia! Endavant! Estic preparant les motxilles dels nens...” (7:00 am – avui passarem un dia a la RIE). Els nens es lleven, es renten i esmorzen. Tenim un temps per cantar, aprendre bons valors i repassar el dia. Aleshores... tots cap al “cole”!


<<<   Anterior          Video filmat a novembre de 2012          Següent   >>>

 

     Després que els nens ja són a l’escola, ens toca la segona etapa de la casa: el servei domèstic. Toca netejar la cuina, fer el dinar, rentar roba, planxar... Som-hi ! La rentadora i l’assecadora no paren doncs uns nens són petits, altres fan activitats extraescolars, hi ha roba de gimnàstica, de piscina... Són electrodomèstics imprescindibles a la casa”.

     Mariona: “Sóc educadora a la RIE. El projecte de la Residència consta en treballar amb menors de 3 a 18 anys. Per diferents motius no poden viure amb les seves famílies. Viuen aquí de dilluns a divendres de forma temporal mentre les seves famílies estan resolvent les seves situacions problemàtiques. M’encarrego de la part educativa, de les escoles, dels metges i del seguiment de cada menor segons les seves dificultats i les seves situacions”.

     
“Hi ha nens que arriben aquí amb dificultats escolars, dificultats en els seus hàbits... Treballem per que cada nen vagi evolucionant en funció de la seva situació. Alguns tenen un currículum adaptat. Molts d’ells tenen un reforç escolar aquí a la Residència. També coordino l’equip de voluntaris que ens donen suport en aquestes àrees i en activitats lúdiques”.


     À
lex: “Durant el dia, els educadors fem totes les tasques necessàries, no només com a gran família, sinó també tot el que s’afegeix com a llar d’acolliment: visitar entitats, recollir donacions, fer tota la feina informàtica de redactar informes, el manteniment de la pàgina web, atendre els correus electrònics, etc. De vegades hem de portar algun nen al metge... Ara, per exemple, he d’anar a l’Ajuntament, on tramitem l’empadronament dels nens per la seva escolarització i altres tramitacions necessàries”.


     
Què falta per fer el que queda de tarda i vespre? Fer els deures escolars, jugar, recollir, posar-se el pijama, sopar, i... a dormir. Aquest és un dia normal a la nostra Llar. Gràcies per visitar-nos!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt