Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Gener de 2013
Són feliços
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Els nens són feliços. Riuen i es diverteixen. Són feliços perquè han passat les festes nadalenques amb les seves mares i pares. Han rebut alguns regalets. Han tornat contents de les seves llars a “la Resi” per reprendre el col•legi. Són feliços perquè juguen al que els agrada, canten el que els agrada, mengen el que els agrada... (tot i que no sempre). Són feliços perquè la infància la solen gaudir amb intensitat i senzillesa.


<<<   Anterior          Foto: Gener 2013          Següent   >>>

 

     En gaudeixen perquè són humils. Així no carreguen amb complicacions dels adults, que els hi són alienes. Són feliços perquè quan pateixen un problema saben que algun gran els alleugerà i els consolarà. Estan contents perquè saben que quan obeeixen reben un premi. I viuen en pau perquè les normes que posen els adults els hi porten ordre i tranquil•litat.

     El nen és feliç perquè accepta la veritat sense embuts. Sap que quan es porta bé, no en té de conflictes. Va corregint els seus egoismes. Aprèn a ser amable i generós amb els seus amics i així comprova que ells el tracten igual. I quan algú es passa de la ratlla, algun gran posa ordre, justícia i reconciliació.

     M
oltes gràcies a tots els nostres col•laboradors i simpatitzants. Vosaltres ens ajudeu a fer una mica més feliços els nostres petits. Desitgem que el seu 2013 sigui digne i feliç. Els nens són feliços en el seu món, que és el nostre. Són benaurats.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt