Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Juny de 2012
Fi de curs i fi d'etapa
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Finalitza el curs escolar 2011 – 2012. És el mes dels exàmens, de l’horari intensiu a l’escola, de les activitats especials a les tardes, de les primeres picades de mosquits... I és també el mes d’acomiadar-nos a “la Resi” abans del llarg estiu.


<<<                                                           Foto: Juny 2012
                                                          >>>


 

     Per a dues de les nostres noies (una de més gran de l’institut, i una altra mitjana del cole), a més a més de dir adéu al curs, també els hi arriba l’hora de dir adéu a la Llar Emmanuel. Ha arribat la fi d’una etapa especial d’una quants anys de convivència dins d’aquesta gran família. Estem tristos perquè se’n van, però estem contents per tantes experiències molt intenses que hem pogut gaudir amb elles. Davant d’aquest canvi tant significatiu per les seves vides, els hi desitgem molt sincerament tot el millor.

     Som conscients i ens preocupa veure que la nostra societat està patint un dramàtic canvi d’etapa provocat per greus irresponsabilitats a l’àmbit econòmic, al polític, al social... per voler tenir com a fonament valors incorrectes basats en l’abús i l’egoisme.

     T
ambé sabem que el canvi d’etapa que han d’afrontar les nostres amiguetes en deixar la Residència no serà gens fàcil. Desitgem que els bons valors de l’ordre i la solidaritat que hem intentat comunica’ls-hi, tant a elles com als seus pares, els hi puguin ser de suport. Desitgem que els hi serveixin d’enfortiment i d’ànim davant els nous obstacles i reptes que se’ls hi presentaran en els pròxims mesos. Us estimem!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt