Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Maig de 2012
Arrencant cebes ...
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Tots coneixem el famós joc infantil “d’arrencar cebes”. A la foto, els nostres nens es trenquen el pit de riure mentre intenten resistir la guerra de forces que lluiten als seus braços.


<<<                                                           Foto: Maig 2012
                                                         >>>


 

     Però el que és només un joc s’està convertint en una metàfora del que la crisi està fent amb les famílies d’alguns nens. Les problemàtiques laborals i econòmiques els estan “arrencant” del nostre país. Famílies d’aquí es plantegen cercar solucions a l’estranger. Famílies immigrants es veuen obligades a tornar als seus llocs d’origen.

     El joc té unes normes que cal respectar. En “arrencar cebes” queda prohibit fer pessigades, retòrcer braços o buscar les pessigolles als altres concursants. Sinó, la diversió esdevindria tortura. El gran problema que tenim és que els qui maneguen les regles del joc de la crisi permeten situacions molt dures davant la necessitat d’ajuda social.

     P
er la nostra part, durant el temps que cada nen estigui amb nosaltres procurarem “arrenca’ls-hi” molts somriures, forces riures i algunes riallades. La nostra fita és que tornin amb els seus pares quan aquests millorin les seves situacions. La trista realitat és que s’apropen comiats on algunes famílies amb els seus nens seran “arrencats” de l’entorn de la nostra Residència, però no per haver arribat a aquests bon desenllaç, sinó per motius que ni ells ni nosaltres desitjàvem.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt