Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Abril de 2012
Solució o problema?
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     En qualsevol circumstància de la vida on et trobis, no hi ha terme mig: o ets part de la solució o ets part del problema. Cadascú, segons sigui la seva actitud i encert, millora o empitjora les seves situacions, les seves relacions, el seu entorn, la seva vida interior...


<<<                                                           Foto: Abril 2012
                                                         >>>


 

     La nostra nova amigueta d’onze anys que va entrar a la RIE el gener ha marxat aquest darrer mes. Tot just hem tingut dos mesos per ajudar-la a millorar els seus estudis i alguns hàbits i valors. Però estem contents perquè durant aquestes poques setmanes hem pogut aportar solucions per la seva vida i la de les seves famílies.

     Els nens NO entenen massa les crisis i els problemes dels grans. No els entenen, però els pateixen. Ells només entenen que necessiten rebre estima i bon ordre, atenció i correcció, protecció i estabilitat. Quan reben això, creixen bé malgrat les dificultats inevitables de la vida.

     E
ns agradaria ajudar més i millor les mares i pares dels nostres nens. Sovint no podem ni en sabem. Només ens consola ser part de les seves solucions i no dels seus problemes en tenir cura dels seus nens de manera integral i amb tota dignitat. I de vegades, inclús, amb alguna sorpresa extra com aquest gran ninot de xocolata que ens ha alegrat alguns postres... I tu, formes part de les solucions?

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt