Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Març de 2012
Assemblea anual
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Aquest mes de març s’ha celebrat l’assemblea anual de socis de l’Associació Residència Infantil Emmanuel. Com és habitual, a l’acte s’han donat els diferents informes de presidència, comptabilitat, equip educatiu, etc., fent-se valoració i programació dels corresponents pressupostos econòmics anuals.


<<<                                                              Foto: Març 2012
                                                            >>>


 

     La junta directiva, mitjançant la seva presidenta, Fina Grau, va expressar un breu però sentit homenatge a Maria Angurell, cofundadora de la Residència fa més de 40 anys, que ens va deixar les passades festes nadalenques, i un agraïment sincer a Mari Carme Muñoz, qui degut a la seva edat i estat de salut deixa el seu càrrec de vocal a la junta.

     A l’assemblea va queda aprovada l’entrada a la junta de dos nous membres que reforçaran l’important tasca de l’equip directiu. Els agraïm molt i els donem la benvinguda a en Agustí Rodès, escriptor, que ocuparà càrrec de vocal, i a en Joan Martínez, pastor de l’església al passatge Gaiolà de Barcelona, que portarà les responsabilitats de tresoreria. A la foto, l’Agustí i en Joan un cop finalitzada l’assemblea.

     L
a junta directiva agrairà qualsevol suport que pugui rebre dels nostres socis, amics i simpatitzants, sigui des de sectors professionals o des de diferents formes de voluntariat, especialment en temes com la recaptació de fons, assessorament jurídic, recursos de suport social complementari, etc. Queden obertes les portes a que més socis puguin sumar-se a la junta directiva que supervisa el nostre servei social amb els nens. Moltes gràcies a tots.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt