Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Febrer de 2012
Metamorfosi
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     La metamorfosi és una profunda transformació que fa que un petit cuc apegat a la terra es converteixi en una papallona voladora. A la foto, alguns dels nostres nens porten aquesta disfressa a una festa d’aniversari celebrada aquesta setmana.


<<<                                                           Foto: Febrer 2012
                                                         >>>


 

     La societat en general està patint transformacions. Amb la crisi, els nostres entorns personals més propers suporten grans canvis, però no per bé. Són transformacions familiars i personals que ens recorden més la metamorfosi de Kafka o, fins i tot, la d’Appuleu.

     Alguns pares dels nostres nens, després d’anys intentant millorar, estan caient en situacions límit per manca de treball, d’habitatge, d’aliments, de salut, d’il•lusió, de futur. El nostre suport als seus fills és bo, però no és suficient. Per aquesta raó, després d’aquesta metamorfosi, els hi caldrà volar... marxar de nou als seus països, si és que aconsegueixen viatjar.

     T
ot i amb això, nosaltres, contra rellotge, procurem ajudar els nens en una altra metamorfosi: l’educativa i de valors. Mentre cobrim les seves necessitats bàsiques, procurem també formar-los per que en el futur sàpiguen sobrevolar els reptes i problemes vinents amb dignitat, ordre, esforç i paciència. Però, tot i amb això... el nostre suport, ¿serà suficient?

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt